Om oss

Reumatikerföreningen Partille finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Föreningen bildades 1977 och vi har nu 204 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Medlemsantalet har ökat under året och därför känns det stimulerande att medverka i olika sammanhang.

Vi arbetar i samverkan med övriga handikapp- och pensionärsföreningar i Partille Kommun för att kommunen skall uppmärksammas på behovet av handikappvänliga lokaler för oss alla.

Vi har representanter i Brukarrådet för äldre- och funktionshinderfrågor för att få möjlighet att påverka och arbeta för våra medlemmar.

Vi har även en representant i Hälso- och sjukvårdsnämnden 7 i Västa Götaland.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!